نفسم پارسانفسم پارسا، تا این لحظه: 11 سال و 9 ماه و 18 روز سن داره

♥ کلبه آموزشی سرگرمی پارسا ♥

مهارت های کودکان؛ شانزده تا هجده ماهگی

1392/10/8 10:03
نویسنده : مامان پارسا
2,335 بازدید
اشتراک گذاری

17 ماهگی پارسا

 مهارت های کودکان در شانزده تا هجده ماهگی

اکنون که زمان تمرکز کودک بیشتر شده؛ ممکن است به یک بازی خاص توجه بیشتری نشان بدهد و این نقطه عطفی در رشد اوست. کودک در این مرحله برای قطع بازی خود نیاز به اخطارهای مناسب از جانب شما دارد! اگر او درخواست شما را پذیرفت؛ به او اطمینان بدهید که می تواند به همان بازی در وقت دیگر و خیلی زود ادامه بدهد.

رشد جسمی

همزمان با پیشرفت روز افزون در راه رفتن و آزاد شدن دست ها؛ اکنون می تواند ضمن راه رفتن چیزی را با خود حمل کند. این کار به استفاده از هر دو دست نیاز دارد؛ بنابراین تعادل کودک باید آن قدر پیشرفت کند تا برای حفظ خود نیاز به دست ها نداشته باشد.

بازی بیرون از منزل

استفاده از بدن که اکنون کودک آن را بسیار پر انرژی و با تحرک به کار می برد؛ حفظ تعادل؛ هماهنگی و قدر ت او بهبود می بخشد. در نتیجه نیاز کودک به بازی های بیرون از منزل بیش از آنچه که شما فکر می کنید؛ می شود.بازی های خارج منزل؛ امکانی را فراهم می کند که کودک بتواند با توپ بازی کند. توپی در اندازه متوسط کمی کوچکتر و سبک تر از توپ های معمولی باشد انتخاب کنید تا در صورت اصابت به کودک به او صدمه نزند و بتواند با هر دو دست آن را بگیرد؛ در واقع هماهنگی میان چشم و دست اوست.

رشد شناختی یا ذهنی

درک کودک در این مرحله به قدری است که می تواند به در خواست های ساده شما پاسخ بدهد. ذهن او توانایی فهم یک عمل را دارد؛ اما اگر همزمان چند کار از او بخواهید مثلا کتاب را زمین بگذارد؛ کفش خود را بیاورد و در را ببندد؛ در واقع چیزهایی را از او خواسته اید که از توانایی ذهنی وی خارج است.

آموزش مسئولیت پذیری

کودک را تشویق کنید تا پس از پایان هر بازی؛ اسباب بازی هایش را در سبد خودش بگذارد. در این سن؛ این کار مثل یک بازی است.اما اگر مرتبا از او  خواسته شود به تدریج یاد می گیرد وسایل خود را پس از استفاده جمع آوری کرده و از آنها مراقبت کند.

رشد عاطفی

یکی از تغییراتی که ممکن است متوجه شوید؛ این است که کودک تشخیص می دهد چه  چیزی خوشایند شماست و چه چیزی شما را عصبانی می کند و به دنبال آن رفتارهای متفاوتی پیش می گیرد تا واکنش شما را در مقابل آنها ببیند.در حقیقت به تدریج به نقش و تاثیر خود بر پیرامونش پی می برد.

مستقل شدن

ممکن است متوجه شوید که وقتی کودک در گروهی قرار می گیرد بدون آنکه با شما باشد کاملا راضی به نظر می رسد. البته گاهی کنترل می کند ببیند در صورت لزوم شما در دسترس او هستید یا خیر. با این وجود؛ گاهی وقت ها که در موقعیت جدیدی قرار می گیرد و باید خود را با آن وفق دهد؛ به شما می چسبد و لازم است شما او را خاطر جمع کنید. اما سعی نکنید بیش از اندازه مراقب او باشید؛ چون این مرحله نیز خواهد گذشت.

 

منبع: http://kids.ir

پسندها (1)

نظرات (2)

ژاله مامان آیدا
27 آذر 92 19:32
ممنون عزیزم شب یلدای شما هم پیشاپیش مبارک
فهیمه
28 آذر 92 17:11
جالب بود عزیزم ممنون