نفسم پارسانفسم پارسا، تا این لحظه: 11 سال و 9 ماه و 12 روز سن داره

♥ کلبه آموزشی سرگرمی پارسا ♥

مهارت های کودکان، ماه هفتم زندگی

1392/10/19 9:49
نویسنده : مامان پارسا
1,033 بازدید
اشتراک گذاری

7 ماهگی پارسا 

مهارت های کودکان در هفت ماهگی

یک حالت بازی به نوبت ادا کردن صداها را با شیر خوار اجرا کنید. هرگاه او صدای جدید را ادا کرد او را تشویق کنید،یک صدای دیگر ادا کنید تا او یاد بگیرد. در حین بازی می توانید وضعیتی که او دوست دارد انتخاب کنید. مثلا بغل کردن یا راه بردن. عجله ای برای اضافه کردن صداهای جدید نداشته باشید اما مخرج صداها را با حرکت لب ها و زبان به او نشان بدهید. او دوست دارد سیلابهای مشابه را تکرار کند مثلا در موقع حمام کردن روی آب بزنید و بگویید پوپوپو،‌یا مرتبا با نشان دادن شخص مثلا بگویید ماما،‌ماما یا ... .

در این سن به طور ثابت و به تنهایی می نشیند و با اسباب بازی ها بازی می کند. او را در جایی قرار بدهید که بدون اینکه بیفتد اسباب بازی جلویش را بگیرد بعد تشویقش کنید که آنها را یکی یکی یا دو تا دو تا بردارد  یا از این دست به آن دست بدهد. در این سن شیرخوار برای گرفتن مکعب از قسمت گوشتی سر انگشتانش استفاده می کند ولی برای گرفتن ساچمه از تمام دست استفاده می کند و می تواند با حرکت دست اشیای دکمه مانند را روی میز بغلتاند.

جغجغه را تا نود درجه، ‌سه چهار بار به اطراف حرکت می دهد و فنجان را با گرفتن دسته اش سه بار متوالی از روی میز بلند می کند و می گذارد.

اگر فرزند شما شیر را با شیشه می خورد باید مدتی از طول شیر خوردن ،‌خودش شیشه را نگهدارد و اگر احساس میکنید شیشه شیرش برای او سنگین است در اواخر شیر خوردن آن را به دست خودش بدهید.

خودش را به شیی ای که 15 تا 20 سانتی متر از او فاصله دارد می رساند. یک شیی یا اسباب بازی جالب را با یک نخ بلند از چراغ سقفی آویزان کنید و بهتر است نخ حالت ارتجاعی داشته داشته باشد اول به بچه کمک کنید تا به آن توجه کند و راجع به آن با او صحبت کنید بعد دستش را جلو ببرید تا به آن برسد.

با نشان دادن اسباب بازی در مقابل چشمش او را تشویق کنید عمل غلتیدن را از هر دو سو انجام دهد،‌همانطور که در مبحث 5 ماهگی گفته شد با حرکت دادن پتو یا ملحفه در زیر بدن کودک به او کمک کنید.

از این سن به بعد بهتر است در حالیکه کودک به خوبی نشسته گهگاه او را به اطراف و به جلو و عقب به آرامی هل بدهیم تا تعادلش را موقتا بهم بزنیم تا رفلکس حفاظتی تنه که با کمک حائل کردن دستها در طرف مقابل انسان را از افتادن نجات می دهد فعال نماییم زیرا هر چه زودتر این رفلکس فعال شود کودک دارای تعادل بهتری خواهد بود و به اصطلاح چابکتر خواهد شد. این رفلکس تا آخر عمر برای انسان باقی می ماند.

حرکت دست برای بای بای کردن را در این سن می تواند یاد بگیرد.

از این دست به آن دست دادن اشیا را به خوبی انجام می دهد.

 

منبع: http://kids.ir

پسندها (1)

نظرات (0)