نفسم پارسانفسم پارسا، تا این لحظه: 11 سال و 9 ماه و 26 روز سن داره

♥ کلبه آموزشی سرگرمی پارسا ♥

دليل علاقه نوزاد به ضربان قلب مادر

1392/10/21 16:06
نویسنده : مامان پارسا
1,370 بازدید
اشتراک گذاری

تبادل احساس بين شما و فرزندتان از همان ابتداي بارداري آغاز مي‌شود. جنين تمام صداهاي اطراف و صداي موسيقي را مي‌شنود و تمام احساس‌ها، حالت‌ها، غذايي که مي‌‌خوريد و بوهايي را که حس مي‌کنيد، ثبت مي‌کند و تمام اينها به صورت جزيي از خاطراتش در ضمير ناخودآگاهش ثبت مي‌شود...

 در اين مطلب تاثير صداها و بوها را روي جنين بررسي کرده‌ايم تا شايد به اين نتيجه برسيد که بايد قبل از به دنيا آمدن کودکتان او را به شکلي زيباتر با اين دنيا آشنا کنيد.

 

صداها و موسيقي

اولين صداي دلنوازي که جنين آن را مي‌شنود و به‌عنوان يک موسيقي خوش‌آهنگ ضبط مي‌کند، صداي ضربان قلبتان است. به همين دليل وقتي به دنيا مي‌آيد، در لحظه‌هاي ناآرامي و بي‌قراري اگر صداي ضربان قلب شما را بشنود، آرام مي‌شود. 
به تمام خانم‌هاي باردار پيشنهاد مي‌شود که در مکان‌هاي شلوغ و پرسروصدا خيلي حضور نداشته باشند چون اين صداها جنين را اذيت مي‌کند و حتي در ماه‌هاي بعد روي ريتم و ضربان قلب او اثر مي‌گذارد. مادر بايد به موسيقي‌هايي که در دوران بارداري گوش مي‌کند توجه داشته باشد؛ موسيقي‌هاي بي‌کلام و آرام در حرکات داخل رحم جنين تاثير بسزايي دارد. جالب اينکه اگر بعد از تولد هم به اين موسيقي‌ها گوش کند، واکنش فيزيکي مشابهي نشان خواهد داد.

يکي از محبوب‌ترين صداها براي جنين که با آن اخت مي‌شود، صداي مادرش است. هر چقدر صداي مادر تيزتر باشد، جنين راحت‌تر آن را مي‌شنود. صداي پدر هم تا حدي برايش قابل تشخيص است. براي اينکه فرزندتان به موسيقي علاقه‌مند شود، بهترين کار اين است که برايش آواز بخوانيد تا روحيه موسيقايي او در آينده با ديگران متفاوت باشد.


حس چشايي و بوها

جنين خيلي سريع در بدن مادر شروع به حرکت مي‌کند، مي‌بيند، مي‌شنود، حس مي‌کند و حتي بوها را تشخيص مي‌دهد. اين اتفاق‌ها معمولا بين ماه‌هاي 8 تا 11 اتفاق مي‌افتد. جالب است بدانيد که مايع آمنيوتيکي‌ باعث انتقال احساسات بويايي و چشايي به جنين مي‌شود. نکته مهم اين است که حس بويايي و چشايي جنين با تغذيه مادر هم ارتباط مستقيمي دارد. نتايج تحقيقات نشان داده ميزان پروتئين دريافتي به‌وسيله مادر باعث تقويت اين دو حس مي‌شود.

بعد از تولد نوزاد، به دليل دريافت حس بويايي و چشايي که از طريق مادر به او منتقل شده است، جنين مي‌تواند شير مادر خودش را تشخيص دهد.

گفت‌وگوهايي که مادر در دوران بارداري با فرزندش انجام داده، باعث مي‌شود بعد از تولد مادرش را تشخيص دهد و نسبت به دنياي واقعي ترس کمتري داشته باشد.

 

 

منبع: http://www.salamatiran.com

 

پسندها (1)

نظرات (0)