نفسم پارسانفسم پارسا، تا این لحظه: 11 سال و 9 ماه و 27 روز سن داره

♥ کلبه آموزشی سرگرمی پارسا ♥

سال اول زندگی هفته به هفته: ماه 9، هفته 1

1392/9/3 17:58
نویسنده : مامان پارسا
589 بازدید
اشتراک گذاری

سال اول زندگی هفته به هفته: ماه 9، هفته 1

کودک شما چگونه رشد می کند؟

كودك شما در اين سن سعي مي كند با تكان دادن، ضربه زدن، رها كردن يا پرتاب كردن اشيا آنها را بهتر بشناسد؛ و پس از آن اشيا را به طرف دهانش مي برد تا آنها را بهتر امتحان كند! او به تدريج مي فهمد كه شما از اشيا "استفاده" مي كنيد ( مثلا با شانه موهاي او را مرتب مي كنيد)؛ در نتيجه اگر تعداد زيادي از چيزهايي را كه او بتواند به آنها ضربه بزند، آنها را به اين طرف و آن طرف بتاباند، تكان دهد، رها كند يا باز كند، در اطراف او قرار دهيد براي او بسيار جذاب خواهد بود.
همچنين كودك شما از اسباب بازيهايي كه كاربردهاي خاصي داشته باشند (مثلا تلفن) خوشش مي آيد. اگر خود او نمي تواند گوشي تلفن را نزديك گوشش نگه دارد شما براي او اين كار را بكنيد و وانمود كنيد كه در حال صحبت با تلفن هستيد. در چند ماه آينده او استفاده صحيح از اشيا مختلف را ياد خواهد گرفت: موهايش را شانه خواهد كرد، از فنجان چاي يا شير خواهد نوشيد و با تلفن اسباب بازي اش حرف خواهد زد!

زندگی شما: كنار آمدن با "اضطراب جدايي"

در صورتي كه شما مراقبت از كودك خود را به ديگران سپرده و براي مدتي از او دور شويد، كودك شما به طور طبيعي نشانه هاي "اضطراب چدايي" را از خود بروز مي دهد. در واقع اين مطلب بيانگر رشد طبيعي و سالم او است. البته دانستن اين مطلب موجب نمي شود كه از اضطراب كودك خود ناراحت نشويد.
روشهاي زير مي توانند به شما كمك كنند تا بر اين اضطراب غلبه كنيد:
- يك خداحافظي گرم (اما واقعي) با او بكنيد. نگذاريد كه گريه كودك موجب احساساتي شدن يا تبديل يك خداحافظي ساده به يك وداع غم انگيز شود.
- هنگامي كه با او خداحافظي كرديد واقعا براي مدتي از او دور شويد. در صورتي كه كودك با مشكل جدي مواجه نشده است، تسليم ميل دروني خود براي برگشتن نزد كودك نشويد. در صورتي كه پيش او برگرديد كار براي هر دوي شما مشكلتر خواهد شد.
- هنگامي كه به مقصد رسيديد به منزل خود زنگ زده و تلفني با او صحبت كنيد. براي اين كه فكرتان آرام شود با كسي كه از او مراقبت مي كند صحبت كنيد تا مطمئن شويد كه كودك در شرايط مناسبي قرار دارد. به ندرت پيش مي ايد كه او پس از خروج شما از منزل گريه را متوقف كرده و به كار ديگري مشغول شود.
- پس از اينكه به نزد كودك خود برگشتيد مدتي از وقت خود را فقط به او اختصاص دهيد تا پيوند بين شما مجددا برقرار شود.
- به غريزه خود اعتماد كنيد. آيا هنگامي كه همسر شما كودك را ترك مي كند كودك همين واكنشها را نشان مي دهد؟ در صورتي كه پاسخ اين سوال منفي است مي توانيد از همسر خود بخواهيد كه به جاي شما از كودك دور شود. آيا هنگامي كه به نزد كودك بر مي گرديد او ناراحت و گرفته است؟ اين احتمال وجود دارد كه كودك شما و پرستار يا مراقب او با هم خوب كنار نيايند.

 

منبع: http://www.ninisite.com

پسندها (1)

نظرات (0)