نفسم پارسانفسم پارسا، تا این لحظه: 11 سال و 9 ماه و 19 روز سن داره

♥ کلبه آموزشی سرگرمی پارسا ♥

سال اول زندگی هفته به هفته: ماه 6، هفته 1

1392/8/27 18:32
نویسنده : مامان پارسا
1,330 بازدید
اشتراک گذاری

سال اول زندگی هفته به هفته: ماه 6، هفته 1

کودک شما چگونه رشد می کند؟

در اين مرحله كودك شما ممكن است نشانه هاي اولين مرحله مهم در رشد عاطفي خود را بروز دهد: نگراني در برابر غريبه ها. او ممكن است با ديدن افراد غريبه ناراحت يا عصباني شود و حتي ممكن است در صورتي كه يك فرد غريبه به طور ناگهاني به او نزديك شود گريه كند.
در هنگام حضور افرادي كه براي كودك شما غريبه هستند اين نكته را در نظر داشته باشيد. پس اگر يك فرد غريبه او را بغل كرد و كودك شما ناگهان شروع به گريه كرد خجالت زده نشويد. كودك خود را پس گرفته و در آغوش بگيريد تا آرام شود. به دوستان و بستگان خود بگوييد كه با حركات آرام و نرم به كودك شما نزديك شوند.
اما از طرف ديگر نبايد از نزديك شدن افراد جديد به كودك خود جلوگيري كنيد. عادت كردن كودك شما به ديدن افراد و چهره هاي جديد براي او بسيار مفيد خواهد بود. تنها بايد به خاطر داشته باشيد كه كودك شما براي گذشتن از اين مرحله بسيار مهم از رشد خود به صبر و درك متقابل شما نياز دارد.

زندگی شما: كودك خود را به ديدن و بودن با افراد ديگر عادت دهيد

شايد در دوران بارداري نگران بوديد كه آيا كودكتان به شما دلبستگي پيدا خواهد كرد يا نه. اما اكنون مي بينيد كه شما و كودكتان چنان به هم وابسته شده ايد كه اگر فرد ديگري به شما نزديك شود كودكتان گريه و زاري به راه خواهد انداخت! اين مساله ممكن است حتي در مورد همسر شما هم صدق كند و البته موجب ناراحتي او هم خواهد شد. هنگامي كه كودك شما با يك فرد ديگر ارتباط برقرار نكند ممكن است براي آن فرد بسيار سنگين و ناگوار باشد؛ و اين بدان معناست كه شما بايد تلاش بيشتري بكنيد. به همين دليل عادت كردن به افراد ديگر مرحله مهمي در اجتماعي شدن كودك شما است.
يك رابطه قوي و پايدار از طريق رابطه هاي دائمي ايجاد مي شود، پس همسرتان را تشويق كنيد تا حتي در كارهاي ابتدايي مربوط به مراقبت از كودك نيز (مانند: عوض كردن پوشك، استحمام كودك و غذا دادن به او) با شما همكاري كند. از او بخواهيد كه مثلا هنگامي كه براي پياده روي مي رود، كودك را با خودش ببرد و وقتي را هم به بازي كردن با او اختصاص دهد. در ابتدا به قدري از كودك فاصله بگيريد كه نتواند صداي شما را بشنود يا بوي شما را احساس كند. يك پيشنهاد اين است كه كارهاي مربوط به مراقبت از كودك را بين خود و همسرتان تقسيم كنيد تا مثلا همسرتان وظيفه استحمام روزانه يا خواباندن كودك را به عهده بگيرد.
سعي كنيد بين كودكتان با دوستان و خانواده تان نيز ارتباط برقرار كنيد. هنگامي كه فرد ديگري با كودك شما بازي مي كند يا حرف مي زند، كودك را در بغل بگيريد. سپس كودك را به آن فرد بدهيد و همانجا در كنار او بايستيد. سپس براي چند لحظه از آنها دور شويد و به سرعت برگرديد. اين مرحله را چندبار تكرار كرده و در هر بار مدت زماني را كه از كودك دور مي شويد طولاني تر كنيد.

 

منبع: http://www.ninisite.com

پسندها (1)

نظرات (0)